Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop

Bij alles wat we doen, staat kwaliteit voorop. Dit geldt voor onze producten, die aan de hoogste kwaliteitseisen dienen te voldoen, maar ook voor onze manier van werken. Vandaar dat onze chauffeurs bijvoorbeeld regelmatig worden bijgeschoold, onder andere op het gebied van verkeersveiligheid en milieu.

Inkoop

Kwaliteitscertificaat Florimark GTP Lijnrijders

Onze activiteiten zijn in 2010 beloond met het kwaliteitscertificaat Florimark GTP Lijnrijders, een keurmerk voor en door de sierteeltsector, waarbij onafhankelijke auditoren kijken naar de bedrijfsvoering inclusief milieu-aspecten en personeelsbeleid. Eenmaal per jaar vindt een herkeuring plaats om na te gaan of de aangesloten bedrijven nog steeds voldoen aan de geldende kwaliteitseisen.

De beste kwaliteit van de beste kwekers onderscheiden

De inkoop van bloemen en planten is wat ik het allerliefst doe. De beste kwaliteit van de beste kwekers onderscheiden is wat ons uniek maakt. Dit is ons wekelijkse doel dat we altijd proberen te realiseren.

Koos Heemskerk Algemeen directeur - Gebr. K. en J. Heemskerk

Op zoek naar de beste kwaliteit snijbloemen

Bekijk ons assortiment