Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop

Bij alles wat we doen, staat kwaliteit voorop. Dit geldt voor onze producten, die aan de hoogste kwaliteitseisen dienen te voldoen, maar ook voor onze manier van werken. Vandaar dat onze chauffeurs bijvoorbeeld regelmatig worden bijgeschoold, onder andere op het gebied van verkeersveiligheid en milieu.

Inkoop

Kwaliteitscertificaat Florimark GTP Lijnrijders

Onze activiteiten zijn in 2010 beloond met het kwaliteitscertificaat Florimark GTP Lijnrijders, een keurmerk voor en door de sierteeltsector, waarbij onafhankelijke auditoren kijken naar de bedrijfsvoering inclusief milieu-aspecten en personeelsbeleid. Eenmaal per jaar vindt een herkeuring plaats om na te gaan of de aangesloten bedrijven nog steeds voldoen aan de geldende kwaliteitseisen.

De hoogste kwaliteit leveren aan de beste bloemenwinkels is mijn visie.

Het aansturen van onze bloemenlijnen en deze in contact brengen met de beste bloemenwinkels in onze regio’s is mijn passie. De hoogste kwaliteit leveren aan de beste bloemenwinkels is mijn visie.

Jan-Kees Heemskerk Operationeel directeur - Gebr. K. en J. Heemskerk

Op zoek naar de beste kwaliteit snijbloemen

Bekijk ons assortiment