Ons team

De mensen achter K. en J. Heemskerk

Gebr. K. en J. Heemskerk is een lijnrijders bedrijf dat wekelijks verse snijbloemen en planten verkoopt in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Al meer dan 30 jaar zijn wij actief en leveren een compleet assortiment bloemen en planten aan bloemenwinkels en groothandelaren in het hogere segment. Bij dit bedrijf staan kwaliteit, duurzaamheid en 100% klantgerichtheid zeer hoog in het vaandel.

Wegens uitbreiding zijn wij blijvend op zoek naar nieuwe collega's! Lijkt het je leuk om ons team te versterken? Twijfel niet en scroll naar beneden voor de mogelijkheden!

Koos Heemskerk

Algemeen directeur +31 6 534 645 30

“De inkoop van bloemen en planten is wat ik het allerliefste doe. De beste kwaliteit van de beste kwekers onderscheiden is wat ons uniek maakt. Dit is ons wekelijkse doel die we altijd proberen te realiseren.”

Jan-Kees Heemskerk

Operationeel directeur +31 6 200 027 93

“Het aansturen van onze bloemenlijnen en deze in contact brengen met de beste bloemenwinkels in onze regio’s is mijn passie. De hoogste kwaliteit leveren aan de beste bloemenwinkels is mijn visie.”

Christiaan

Inkoper / Verkoper Duitsland en Frankrijk +49 172 720 08 45

“Iedere week werken met top kwaliteit, en daarmee de klanten gelukkig maken is mijn passie.”

Inkoper / Verkoper Oost Zwitserland +41 79 790 40 60

“Hier heb ik de kans gekregen om mezelf verder te ontwikkelen als inkoper en verkoper. Vandaag werk ik met plezier en passie, elke dag weer.”

Leen

Inkoper / Verkoper West Zwitserland +41 79 790 40 35

Personeel heeft hier veel input, iedereen is betrokken bij het hele proces van inkoop tot verkoop. Dit maakt ons tot een hecht team.

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken?

Fulltime Chauffeur / Verkoper

Wat kan je van ons verwachten?

Als Chauffeur en Verkoper rijdt wekelijks naar een van onze export landen van maandag tot donderdag, of dinsdag tot vrijdag.Je bent werkzaam in een leuk team en bent betrokken bij de beslissingen die we nemen, waarin je de mogelijkheden hebt om je persoonlijk te ontwikkelingen. Je werkt met de beste kwaliteit bloemen en planten. En, niet geheel onbelangrijk, je hebt een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat verwachten we van jou?

Je vindt het leuk om met klanten in verbinding te staan. Je bent opzoek naar een nieuwe uitdaging en je bent een echte doener. Jouw houding is positief ten opzichte van collega's. Je bent leergierig en staat open voor veranderingen. Heel belangrijk vinden wij dat je ambitieus bent en gedreven om het maximale uit je zelf te halen. Je bent in bezit van de rijbewijzen C en E, chauffeurskaart en code 95. En je hebt enige ervaring in de bloemenbranche!

Geïnteresseerd?

Parttime Chauffeur

Wilt u doorwerken na uw pensioen? Of misschien bent u al met pensioen en wilt u graag weer aan de slag. Lekker onder de mensen zijn, iets nuttigs doen met uw tijd of meer betrokken zijn bij de samenleving. U bent op maandag en dinsdag beschikbaar en vindt het leuk om nog wat kilometers te maken. En vooral belangrijk : u bent in bezit van de rijbewijzen C en E, chauffeurskaart en code 95. Dan zijn wij op zoek naar u!

Geïnteresseerd?