Ons team

De mensen achter K. en J. Heemskerk

Gebr. K. en J. Heemskerk is een echt familiebedrijf. Meerdere generaties werken dagelijks mee om de beste kwaliteit snijbloemen bij u aan de deur te kunnen leveren.

Onze trotse mensen

Koos Heemskerk

Algemeen directeur +31 6 534 645 30

“De inkoop van bloemen en planten is wat ik het allerliefste doe. De beste kwaliteit van de beste kwekers onderscheiden is wat ons uniek maakt. Dit is ons wekelijkse doel die we altijd proberen te realiseren.”

Stuur een mail

Jan-Kees Heemskerk

Operationeel directeur +31 6 200 027 93

“Het aansturen van onze bloemenlijnen en deze in contact brengen met de beste bloemenwinkels in onze regio’s is mijn passie. De hoogste kwaliteit leveren aan de beste bloemenwinkels is mijn visie.”

Stuur een mail

Olliver

Inkoper / Verkoper Duitsland en Frankrijk +49 172 720 08 45

“In dit bedrijf ben ik al 18 jaar werkzaam. Iedere week werken met top kwaliteit en daarmee de klanten gelukkig maken is mijn passie.”

Inkoper / Verkoper Oost Zwitserland +41 79 790 40 60

“Hier heb ik de kans gekregen om mezelf verder te ontwikkelen als inkoper en verkoper. Vandaag werk ik met plezier en passie, elke dag weer.”

Leen

Inkoper / Verkoper West Zwitserland +41 79 790 40 35

Personeel heeft hier veel input, iedereen is betrokken bij het hele proces van inkoop tot verkoop. Dit maakt ons tot een hecht team.

Ontmoet onze mensen