Bloemenlijn naar Oost-Frankrijk, Zuid-Duitsland en Zwitserland

Inkoop

Familiebedrijf sinds 1988

Over K&J

Werken bij Gebr. K. en J. Heemskerk?

Het Corona-virus

Het Corona-virus heeft ook onze werkzaamheden voor een groot gedeelte stil gelegd. De mogelijkheid om onze Zwitserse klanten te leveren is door de Zwitserse regering dringend afgeraden.

Wij respecteren de Zwitserse overheid en haar maatregelen om het Corona virus te beperken. Daarom handelen wij volgens de Zwitserse richtlijnen.

Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

Samen staan wij sterk!

Snijbloemen van deur tot deur

Wekelijks verkopen we de beste kwaliteit verse snijbloemen. Met onze bloemenlijnen in Zuid-Duitsland, Zwitserland en Oost-Frankrijk bieden we elke week hoge kwaliteit snijbloemen aan bloemisten en groothandelaren. Onze verse snijbloemen kopen we direct bij de kweker en we kunnen daardoor snijbloemen van topkwaliteit en met een lange houdbaarheid leveren.

Verkoop

Passie voor verse snijbloemen en planten

Een selectie uit ons uitgebreide assortiment aan verse snijbloemen en planten rechtstreeks van de kweker en wekelijks vanaf Flora Holland Rijnsburg bij u!

Gebr. K. en J. Heemskerk in beeld

Elke week verse bloemen voor uw bloemenwinkel?

We komen graag langs